Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Angajată cu iniţiativă! L-a pus pe fugă pe hoţul agresiv pe care l-a prins în flagrant

ARGEŞ: Angajată cu iniţiativă! L-a pus pe fugă pe hoţul agresiv pe care l-a prins în flagrant 

Foto: Adevărul

Un argeşean de 20 de ani, din comuna Lunca Corbului, a fost încarcerat după ce a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din Piteşti, a agresat angajata care l-a prins în flagrant şi a încercat să fure mai multe bunuri. Femeia a reuşit să anunţe Poliţia, moment în care individul s-a făcut nevăzut. A fost însă identificat în scurt timp.

Potrivit IPJ Argeş, tânărul ar mai fi pătruns, cu o noapte înainte, tot prin efracţie, în acelaşi imobil, de unde a sustras bunuri în valoare de aproximativ 7.000 de lei. Cele mai multe au fost recuperate după ce hoţul a fost prins. S-a mai stabilit faptul că bărbatul în cauză figura în Sistemul de Informaţii Schengen ca fiind căutat în vederea participării la o procedură judiciară.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la tâlhărie calificată, desfăşurându-se cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. Tânărul fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*