Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Atacatorul de la bancă, prins după un an şi jumătate! Pregătea o nouă tâlhărie! VIDEO

ARGEŞ: Atacatorul de la bancă, prins după un an şi jumătate! Pregătea o nouă tâlhărie! VIDEO 

atacator banca pitesti (2)

Poliţiştii argeşeni l-au identificat şi prins astăzi pe bărbatul care a pătruns, pe 8 februarie 2013, purtând o cagulă pe cap, într-o agenţie bancară din Piteşti şi, sub ameninţarea cu un pistol, le-a determinat pe două angajate să-i dea 17.100 de lei, 1.540 de euro şi 200 de dolari.

Este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Piteşti, care, la jumătatea lunii unie 2014, a încercat, prin utilizarea unui pistol de tip air soft, să deposedeze de banii pe care-i avea asupra sa un bărbat, în timp ce acesta se afla în autoturismul personal, staţionat pe o stradă din Piteşti. Tot în luna iunie, acesta a intrat într-un magazin, unde, prin ameninţarea cu pistol de tip air soft, ar fi solicitat vânzătoarei banii din vânzări.

talharie magazin pitesti

„Investigaţiile au relevat că bănuitul ar fi pregătit săvârşirii unei alte infracţiuni de tâlhărie, la o unitate deţinătoare de valori monetare din Piteşti, folosind ca ameninţare un dispozitiv artizanal pe care l-ar fi confecţionat. Poliţiştii au ridicat dispozitivul, în vederea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*