Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Câinii şi pisicile din oraşul Topoloveni şi împrejurimi vor fi sterilizaţi gratuit!

ARGEŞ: Câinii şi pisicile din oraşul Topoloveni şi împrejurimi vor fi sterilizaţi gratuit! 

sterilizari topoloveni

Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor şi Organizaţia EDUXANIMA va derula, în perioada 4-23 septembrie 2017, în colaborare cu Primăria Topoloveni, „Tiere în Not, Kurth” din Germania şi „Tierhilfe KOS” din Austria o campanie de sterilizare gratuită pentru câinii şi pisicile cu sau fără stăpân din oraşul Topoloveni şi împrejurimi. Acţiunea va avea loc în demisolul Primăriei Topoloveni.

Programările se fac la numărul de telefon 0758.361.396. Toate animalele care vor fi sterilizate vor beneficia şi de deparazitare externă gratuită şi de alte intervenţii chirurgicale necesare. În limita posibilităţilor, organizatorii campaniei va asigura transportul în cazul persoanelor care deţin mai multe patrupede şi nu au cu ce să le aducă la Topoloveni.

CITEŞTE ŞI: Bălileşti, comuna în care toţi câinii cu stăpân au fost microcipaţi cu sprijinul primăriei!

Atenţie! Conform Legii nr. 258/2013, sterilizarea câinilor este obligatorie, iar nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă de până la 10.000 lei! Prin urmare, locuitorii din oraşul Topoloveni şi împrejurimi nu ar trebui să rateze şansa de a intra în legalitate fără să cheltuie bani!

Timp de trei săptămâni, la Topoloveni câinii şi pisicile vor fi sterilizaţi gratuit! Şi se întâmplă astfel de acţiuni de şapte ani, administraţia locală fiind deschisă colaborării cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor! Urmând exemplul de la Topoloveni, de anul trecut, comuna Bălileşti se numără, prin implicarea primăriei şi a FNPA, între puţinele din România în care toţi câinii cu stăpân au fost microcipaţi.

Adaugă un Comentariu

*