Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine la Piteşti pe 3 şi 4 decembrie

ARGEŞ: Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine la Piteşti pe 3 şi 4 decembrie 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.radioimpactfm.ro)

În acest week-end, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș va desfășura, în Piaţa vasile Milea din Piteşti, între orele 10:00 – 18:00, cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Înscrierile se pot face pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD (http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/)

Caravana „Fii pregătit!” constă într-un centru de formare mobil construit pe structura unui tir, cu o sală de școlarizare de 40 de persoane și toate echipamentele medicale şi de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor în cele mai noi tehnici de acordare a primului ajutor. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii — și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

În perioada următoare, traseul centrului mobil de instruire va trece prin Ploiești (10–11 decembrie), Giurgiu (17 decembrie) și Alexandria (18 decembrie).

Adaugă un Comentariu

*