Știri, Muntenia-Sud, România|luni, septembrie 20, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Cătuşe pentru şeful Postului de Poliție Recea! A cerut grâu ca să-l scape pe un șofer de pedeapsă

ARGEŞ: Cătuşe pentru şeful Postului de Poliție Recea! A cerut grâu ca să-l scape pe un șofer de pedeapsă 

Foto: ziarulargesul.ro

Șeful Postului de Poliție Recea, din județul Argeș, a fost prins în flagrant când a primit mită 825,7 kg de grâu pentru a-l ajuta pe un bărbat să obțină soluție favorabilă într-un dosar penal în care era cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș și ofițerii DGA l-au săltat pe agentul șef adjunct Marian Cosmin Ioniță imediat după ce a primit marfa, chiar în incinta Postului de Poliție. Omul legii a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

“Este regretabil ceea ce s-a întâmplat la Recea. Situaţia este un caz izolat, care nu caracterizează activitatea depusă de cadrele instituţiei, dar aduce atingere imaginii poliţiei argeşene. Toţi lucrătorii sunt instruiţi săptămânal, dar e imposibil să pătrunzi în mintea fiecăruia.

Chiar în ziua realizării flagrantului am avut bilanţul la şase luni al inspectoratului. Întâmplarea a făcut ca cel în cauză, despre care circulau anumite zvonuri, să fie atenţionat cu privire la comportament şi la îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Ulterior, am aflat ce s-a întâmplat.

Dacă va exista o hotărâre de condamnare definitivă şi irevocabilă, agentul şef adjunct Ioniţă va fi exclus din rândurile poliţiei”, a declarat, pentru Ziarul Argeșul, comisarul şef Ionel Ispir – inspector şef al IPJ Argeș.

 

Adaugă un Comentariu

*