Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEŞ: Constantin Nicolescu aşteaptă decizia Înaltei Curţi privind incompatibilitatea

ARGEŞ: Constantin Nicolescu aşteaptă decizia Înaltei Curţi privind incompatibilitatea 

Foto: argeşul.info

Pe 11 februarie, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se vor pronunţa în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, întrucât nu ar fi respectat prevederile legale privind conflictul de interese.

Nicolescu este acuzat că a semnat mai multe contracte comerciale, în calitate de presedinte al CJ Argeş, cu societăţi în care deţinea calitatea de acţionar majoritar. ANI a mai reţinut că Nicolescu a dat bani de la Consiliul Judeţean şi către o firmă a soţiei sale.

În total este vorba de 14 contracte în valoare de 1,1 milioane de lei. Constantin Nicolescu a făcut recurs la decizia dată de către ANI şi s-a judecat la Curtea de Apel Târgul Mureş, iar judecătorii i l-au acceptat.

Evident, ANI a făcut recurs la această decizie care urmează să se judece la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe 11 februarie 2014.

Adaugă un Comentariu

*