Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 27, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Consultare regională cu reprezentanţii proprietarilor şi administratorilor de păduri

ARGEŞ: Consultare regională cu reprezentanţii proprietarilor şi administratorilor de păduri 

Sursa foto: semnaluloltuui.files.wordpress.com

Ministerul Apelor și Pădurilor organizează, sâmbătă – 3 martie 2018, la Prefectura Argeş, o întâlnire de lucru la care vor participa reprezentanți ai proprietarilor și administratorilor de păduri, ai sectorului de exploatare a lemnului, ai industriei de prelucrare primară și ai industriei mobilei din judeţele Argeş, Olt, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Călărași şi Ialomița. Va fi prezent ministrul Ioan Deneş.

Ședința de la Pitești face parte dintr-un program de patru consultări regionale care să contribuie la identificarea problematicii curente cu care se confruntă entitățile care administrează și exploatează păduri, precum și operatorii din industria lemnului.

Consultările regionale vor fi urmate de ședințe de lucru la nivel național la care vor fi invitați să participe reprezentanți ai ONG-urilor de mediu, ai organizațiilor naționale din silvicultură, din industria lemnului și reprezentanți ai Gărzii Forestiere – se arată într-un comunicat de presă remis de Instituţia Prefectului Judeţului Argeş.

Adaugă un Comentariu

*