Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, noiembrie 28, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Dacia-Renault nu pleacă de la Mioveni, dacă reuşeşte să mai ţină pasul cu concurenţa!

ARGEŞ: Dacia-Renault nu pleacă de la Mioveni, dacă reuşeşte să mai ţină pasul cu concurenţa! 

dacia 1

Virginie Guerin – director general relaţii externe al Companiei Renault şi Gabriel Sicoe – secretar general Dacia Renault s-au aflat ieri într-o vizită de lucru în judeţul Argeş având ca principal obiectiv informarea cu privire la potenţialul economic al judeţului, prin raportare la experienţa Uzinei Dacia-Renault din Mioveni.

Virginie Guerin a dat asigurări că Dacia-Renault va rămâne la Mioveni în contextul în care se pregătesc noi investiţii, dar se studiază continuu concurenţa, competitivitatea, factori esenţiali în menţinerea Uzinelor Renault la standarde economice înalte.

CITEŞTE ŞI: „Acuze: Autostrada Piteşti-Sibiu este sabotată de Victor Ponta! Protestatarii se mută la Guvern”

În discuţiile avute cu prefectul judeţului Argeş, cei doi înalţi oficiali ai Renault au insistat pe importanţa proiectului construcţiei autostrăzii Piteşti-Sibiu, ca factor esenţial pentru creşterea competitivităţii Uzinelor Dacia, prin economia de 30 de euro pe automobil ca urmare a infrastructurii nou create.

S-a mai atras atenţia asupra reglementării importurilor maşinilor de ocazie în ţara noastră, cu repercusiuni importante asupra producţiei de autoturisme de la Dacia Mioveni.

Adaugă un Comentariu

*