Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEȘ: Descinderi DNA la Primăria Pitești! Edilul Tudor Pendiuc, bănuit că a luat mită 1 milion de euro

ARGEȘ: Descinderi DNA la Primăria Pitești! Edilul Tudor Pendiuc, bănuit că a luat mită 1 milion de euro 

Foto: Adevărul

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala, ce vizeaza mai multe persoane banuite ca au savarsit, in perioada 2007 – 2014, mai multe infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, notează publicația www.bzi.ro.

Astazi, 6 noiembrie 2014, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate 18 perchezitii domiciliare in locatii situate in municipiile Bucuresti, Pitesti si localitati invecinate acestora, dintre care una este sediul unei institutii publice (Primaria Pitesti), iar restul sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Printre suspecti se numara si primarul din Pitesti, Tudor Pendiuc, acesta fiind banuit ca ar fi primit mita de un milion de euro pentru acordarea unor licente de transport. Mai precis, acsta este banuit de abuz in serviciu si luare de mita. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa: www.bzi.ro

Adaugă un Comentariu

*