Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 21, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Explozie într-un bloc din Mioveni! Proprietarul unei garsoniere a dormit cu aragazul aprins

ARGEŞ: Explozie într-un bloc din Mioveni! Proprietarul unei garsoniere a dormit cu aragazul aprins 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: Antena3.ro)

Noaptea nu se sfârşise în momentul când s-a produs explozia. Ceasurile indicau aproape ora 05:00. Ar fi trebuit să urmeze o zi liniştită de sâmbătă… Proprietarul unei garsoniere de pe strada Liviu Rebreanu din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a dat să-şi aprindă o ţigară. În secunda următoare, locuinţa a sărit în aer! Din fericire, explozia nu a fost urmată de un incendiu şi nici nu a afectat apartamentele vecine. Omul a suferit totuşi arsuri de gradul I şi II pe faţă şi pe membrele superioare.

Pompierii i-au evacuat rapid pe toţi cei 13 locatari de la etajul 4 al imobilului unde s-a produs deflagraţia. verificările întreprinse de specialişti au arătat că nu au existat scurgeri de gaze, ceea ce duce la concluzia că proprietarul garsonierei a uitat aragazul deschis sau l-a lăsat aşa pentru a se încălzi peste noapte, iar la un moment dat flacăra s-a stins, în încăpere acumulându-se gaze.

Adaugă un Comentariu

*