Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Hoţi de ţiţei opriţi cu focuri de armă! Aveau în maşină 540 de litri de produs petrolier

ARGEŞ: Hoţi de ţiţei opriţi cu focuri de armă! Aveau în maşină 540 de litri de produs petrolier 

FOTO ARHIVĂ

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe teritoriul comunei Merişani, în zona intersecţiei Malul Vânăt, au identificat un autoturism susceptibil că a fost folosit în comiterea unei infracţiuni.

Potrivit IPJ Argeş, şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, încercând să se sustragă controlului. Pentru că existau indicii temeinice că vehiculul ar fi folosit la comiterea de infracţiuni, pentru oprirea acestuia, poliţiştii au efectuat 6 focuri de armă cu armamentul din dotare, după efectuarea somaţiei legale.

La controlul efectuat în autoturism au fost găsiţi 540 de litri de produs petrolier despre care există indicii că au fost sustraşi dintr-un parc petrolier din comuna Merişani. Ocupanţii autoturismului, doi tineri, de 17, respectiv 26 de ani, din comuna Merişani, judeţul Argeş, au fost conduşi la Sediul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă un Comentariu

*