Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Hoţii care atacau TIR-urile staţionate pe Autostrada A1 au fost reţinuţi!

ARGEŞ: Hoţii care atacau TIR-urile staţionate pe Autostrada A1 au fost reţinuţi! 

perchezitii arges

Poliţiştii argeşeni au efectuat cinci percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din comunele Teiu şi Negraşi, bănuite că furau bunuri şi combustibil din autocamioanele staţionate în parcările de pe Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti. Prejudiciul a fost estimat la aproximativ 20.000 de lei.

Cu ocazia descinderilor de marţi, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pompe electrice, furtunuri, aparatură electronică şi electrocasnică susceptibile a proveni din furturi. De asemenea, au fost puse în aplicare patru mandate de aducere, trei dintre suspecţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

În luna martie, şi poliţiştii din judeţul Dâmboviţa au destructurat o grupare infracţională care acţiona tot pe Autostrada A1. La domiciliul suspecţilor, oamenii legii au descoperit 1.300 de litri de motorină, telefoane mobile şi numeroase recipiente din plastic. De altfel, poliţiştii găeşteni îi prinseseră în flagrant pe cei cinci bărbaţi, în timp ce furau combustibil din rezervorul unui tir staţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti.

Adaugă un Comentariu

*