Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 3, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Judecătorii au decis să-l elibereze pe Cristian Cioacă

ARGEŞ: Judecătorii au decis să-l elibereze pe Cristian Cioacă 

Foto: cronicaromana.ro

Fostul poliţist Cristian Cioacă, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, va fi eliberat.

Un complet de divergenţă al Curţii de Apel Piteşti i-a admis, vineri, cererea de ridicare a arestului preventiv, tinand cont ca decizia de condamnare a fostului politist nu este definitiva.

Cei doi magistraţi de la Curtea de Apel Piteşti care joi au judecat contestaţia lui Cioacă faţă de măsura arestului preventiv nu au ajuns la o decizie, astfel încât vineri un complet de divergenţă format din trei judecători a judecat cererea acestuia.

CITEŞTE ŞI: „Cristian Cioacă ar putea ieşi din puşcărie pe mărturia unui deţinut”

Cioacă a fost adus din nou dus, vineri după-amiază, de la Penitenciarul Colibaşi la Curtea de Apel Piteşti, iar completul de divergenţă a decis revocarea măsurii arestului preventiv în cazul lui Cioacă.

Decizia Curţii de Apel Piteşti este executorie, în baza noilor prevederi în materie penală.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din 5 decembrie 2012, iar la sfârşitul lui ianuarie 2013 el a fost transferat la Penitenciarul Colibaşi.

Citeşte articolul integral pe PresaOnline.com

Răspuns la ARGEŞ: Judecătorii au decis să-l elibereze pe Cristian Cioacă

  1. liv

    Cioaca din Arges, completul din Pitesti si o mama care n-a apucat sa-si vada fiul crescand, dupa tratamente de a ramane insarcinata, zace undeva…”foarte moarta”.

     

Adaugă un Comentariu

*