Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Lună de lună, furau bunuri din supermarketuri. Vezi cum treceau de sistemele de siguranţă!

ARGEŞ: Lună de lună, furau bunuri din supermarketuri. Vezi cum treceau de sistemele de siguranţă! 

supermarket

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Sectiei 4 Poliție Pitești au oprit în trafic pe DN 65B, la ieșirea dintr-un supermarket, un autoturism înmatriculat în străinătate condus de F.M., de 36 ani, din mun. București, cu antecedente penale, însoțit de G.C., de 41 ani, din mun. București, cu antecedente penale, iar în parcarea supermarket-ului a fost prins și H.R., de 26 ani, din mun. București, cu antecedente penale, care avea asupra lui mai multe sticle cu băuturi alcoolice în valoare de 1.500 lei, sustrase din incinta supermarket-ului.

„Cei în cauză au fost conduși la Sediul Secției 4 Poliție ocazie cu care s-a stabilit că, în data de 24.05 .2014, aceștia au mai sustras din aceleași magazine alte băuturi alcoolice în valoare de 1.500 lei. Totodata s-a mai stabilit faptul că, F.M. și H.R., în zilele de 03.04 .2014 și 12.04.2014, au sustras din alt hipermaket alte bunuri în valoare de 4.000 lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Cei doi bărbaţi intrau în hipermarket și rupeau sistemele de siguranță a bunurilor cu un dispozitiv, după care treceau de casele de marcat fără a achita bunurile.

În urma controlului autovehiculului, poliţiştii au găsit dispozitivul folosit la înlăturarea sistemelor de siguranță, precum și alte bunuri sustrase dintr-un hipermarket la data de 3 aprilie 2014. Prejudiciul a fost recuperat parțial și predat reprezentanților legali.

„S-a dispus începerea urmăririi penale față de F.M. și H.R., pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 alin. 1și art. 229 alin. 1 lit. d din C.P. De asemenea bărbații au fost reținuti pe bază de ordonanță pentru 24 ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, informează IPJ Argeş.

Adaugă un Comentariu

*