Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Maşină făcută praf de urşi, în zona montană Dâmbovicioara-Brusturet

ARGEŞ: Maşină făcută praf de urşi, în zona montană Dâmbovicioara-Brusturet 

Foto: www.proalpin.ro

Un bărbat din comuna Dâmbovicioara, judeţul Argeş, îi mulţumeşte lui Dumnezeu că nu s-a aflat în maşină în momentul când s-a năpustit asupra acesteia o namilă de urs. Gospodarul a mers zilele trecute să ducă de mâncare animalelor pe care le are într-o locaţie spre Brusturet. Şi-a lăsat Dacia Papuc la baza muntelui, încărcată cu patru saci de porumb, iar când s-a întors a găsit-o pur şi simplu vandalizată!

„Nu mi-a venit să cred când am văzut ce prăpăd era acolo. Bine că nu am fost şi eu în maşină, că cine ştie ce se întâmpla! Am avut nişte saci de porumb în benă. I-a rupt şi a împrăştiat pe jos tot porumbul”, le-a povestit Ion Pantea jurnaliştilor de la evenimentulmuscelean.ro.

Argeşeanul a sunat la toate instituţiile abilitate, încercând să-şi recupereze paguba. S-a ales deocamdată numai cu… ridicat din umeri!

„Cei de la vânătoare au spus că trebuie să plătească altcineva pagubele. Am fost la Primărie, la Poliţie şi au spus că nu este de competenţa lor. Eu vreau să mă despăgubească cineva, dacă se poate, pentru că aşa este normal. Am făcut adresă la Primărie şi a rămas să se întâlnească cu cei de la Parcul Naţional şi cu cei de la ITRSV ca să vadă ce este de făcut. O să se facă un proces verbal şi apoi o să văd pe cine acţionez în judecată”, explică gospodarul care s-a ales cu maşina făcută praf.

Adaugă un Comentariu

*