Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 18, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Minore exploatate sexual timp de trei ani! Proxeneţii le racolau clienţii din baruri şi cluburi

ARGEŞ: Minore exploatate sexual timp de trei ani! Proxeneţii le racolau clienţii din baruri şi cluburi 

Foto: adevarul.ro

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Argeş şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti, beneficiind de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au efectuat două percheziţii domiciliare în oraşele Mioveni şi Ştefăneşti, la locuinţele mai multor persoane bănuite de exploatare sexuală de minori.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că, în perioada 2011 – 2014, gruparea constituită din trei persoane ar fi recrutat, adăpostit şi constrâns, prin acte de violenţă, mai multe tinere să practice prostituţia. Clienţii minorelor ar fi fost racolaţi din baruri şi cluburi de pe raza oraşului Mioveni şi municipiului Piteşti. Cei trei membri ai grupării sunt bănuiţi că ar fi obţinut, în urma comiterii de infracţiuni peste 20.000 de lei.

În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor trei laptop-uri, 3500 de euro, trei telefoane mobile, formulare de transfer bancar, precum şi alte documente şi înscrisuri. Cinci persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti pentru audieri. O persoană a fost reţinută, pe bază de ordonanţă, pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori, urmând a fi prezentată magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă un Comentariu

*