Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 24, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Mort abandonat la marginea drumului!

ARGEŞ: Mort abandonat la marginea drumului! 

masina politie

Poliția orașului Topoloveni a fost sesizată despre faptul că pe drumul comunal 95, Mavrodolu – Ciupa, pe teritoriul comunei Rătești, jud. Argeș, pe partea carosabilă, se află decedată o persoană de sex bărbătesc.

La fața locului s-au deplasat echipele operative din cadrul Poliției Topoloveni și IPJ Argeș care au stabilit că persoana decedată este un bărbat de 36 de ani din com Tătărăștii de Sus, jud. Teleorman. Victima prezenta leziuni în zona feței și a pieptului.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că acesta se afla într-o căruţă împreună cu un tânăr de 27 de ani din comuna Valea Mare, judeţul Dâmboviţa, în momentul în care s-a dezechilibrat şi a căzut, fiind apoi călcat de roata atelajului.

Dupa producerea evenimentului, dâmboviţeanul a parasit locul accidentului, deplasându-se la domiciliul său. Acesta a fost prezentat Judecătoriei Topoloveni cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, ca urmare a extinderii cercetărilor s-a mai stabilit că tânărul din Valea Mare, împreună cu victima si alte şapte persoane din judeţul Dâmboviţa, au sustras, în noaptea de 1/2 aprilie 2014, aproximativ 35 de metri (4000 kg) dintr-o conductă dezafectată, de pe teritoriul comunei Morteni, județul Dambovita.

„În cauză s-a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

De asemenea, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat şi cei şapte dâmboviţeni împreună cu care au sustras conducta metalică.

 

Adaugă un Comentariu

*