Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Nu doar săracii fură curent electric, ci şi patronii de firme!

ARGEŞ: Nu doar săracii fură curent electric, ci şi patronii de firme! 

Foto: tion.ro

Poliţiştii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Schitu Goleşti împreună cu militari jandarmi din cadrul I.J.J. Argeş au executat o acţiune în comunele Berevoeşti, Aninoasa şi Godeni în scopul identificării consumatorilor frauduloşi de energie electrică, a verificării legalităţii circulaţiei materialului lemnos, precum şi a modului de respectare a legislaţiei privind diverse activităţi de comerţ.

Cu această ocazie, în comuna Berevoeşti, a fost depistat un bărbat de 51 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, care intervenise asupra echipamentelor de măsurat energia electrică în scopul sustragerii acesteia. Tot în Berevoeşti, a fost prinsă furând energie electrică şi o femeie de 36 de ani, proprietară a unei case de locuit. Poliţiştii au întocmit pe numele celor doi dosare penale.

În cadrul aceleaşi acţiuni, poliţiştii au sancţionat contravenţional un bărbat de 48 de ani, care a comercializat, în calitate de şofer şi distribuitor la o societate comercială, fără a avea documente de provenienţă, 486 bucăţi pâine albă şi 200 bucăţi produse de patiserie. De asemenea, a fost amendat cu 200 de lei şi a rămas şi fără marfă un bărbat de 45 de ani, care a primit în magazinul propriu şi a vândut 150 de pâini albe şi 50 de produse de patiserie fără documente legale de provenienţă.

 

Adaugă un Comentariu

*