Știri, Muntenia-Sud, România|joi, august 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: O bătrână acuză că a fost bătută de asistente în Spitalul Judeţean

ARGEŞ: O bătrână acuză că a fost bătută de asistente în Spitalul Judeţean 

Foto: Adevărul

O bătrână susţine că a fost bătută şi legată de pat la secţia Reanimare a Spitalului Judeţean din Piteşti. Maltratarea ar veni ca urmare a faptului că a scos-o din sărite pe infirmieră, pentru că nu stătea cuminte, după cum afirmă pacienta. Fiul ei a depus plângere, iar poliţiştii au demarat o anchetă, potrivit Adevărul.

Constantina Neacşu are 82 de ani şi este din Piteşti. A ajuns la spital, duminică după-amiază, din cauza unei anemii. De la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost transferată imediat pe terapie intensivă, unde i s-au pus perfuzii şi i s-a prescris un tratament de specialitate.

A ajuns însă în salon, unde a fost legată de pat, susţine ea şi, mai mult, când a refuzat, a fost luată la palme de o angajată a spitalului.

”M-a legat de mâini şi de picioare, ca să nu mă mişc şi m-a lovit. Îmi dădea cu pumnii ca nebuna, degeaba, aşa, că nu stau legată. Eu i-am spus, măi, fetiţa mea, de ce-mi faci tu aşa, eşti ca şi copilul meu, iar ea îmi zicea că nu stau cuminte.”, susţine pacienta.

Femeia i-a cerut fiului să depună plângeri împotriva infirmierei. ”Secţia 2 Poliţie Piteşti a fost sesizată despre faptul că o persoană a fost agresată într-o unitate spitalicească. În acest caz se fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe.”, a spus inspectorul principal Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. O altă plângere a fost depusă de către fiul bătrânei şi la conducerea Spitalului Judeţean.

 

Adaugă un Comentariu

*