Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 6, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Percheziţii de amploare la hoţii de locuinţe din Piteşti, Mioveni şi Ţinţeşti

ARGEŞ: Percheziţii de amploare la hoţii de locuinţe din Piteşti, Mioveni şi Ţinţeşti 

perchezitii arges

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung efectuează 7 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Argeş. Acţiunea vizează 5 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt din locuinţă.

Activităţile se desfăşoară pe teritoriul localităţilor Piteşti, Mioveni şi Ţiţeşti, în cadrul unor dosare penale, instrumentate de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung.

Din cercetări a reieşit faptul că, de la începutul anului şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri din locuinţele unor persoane situate pe raza localităţilor Ţiţeşti, Bălileşti, Stâlpeni şi Vlădeşti, prejudiciul fiind de peste 20.000 de lei.

La acţiune participă peste 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, Poliţiei Oraşului Mioveni, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Criminalistic Argeş şi Serviciului Acţiuni Speciale.

Adaugă un Comentariu

*