Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Persoane necunoscute i-au dat foc la magazia cu furaje!

ARGEŞ: Persoane necunoscute i-au dat foc la magazia cu furaje! 

Foto: realitatea.net

Incendiu de proporţii noaptea trecută în satul Valea Popii, comuna Priboieni! Pentru stingerea focului izbucnit în jurul orei 20:00, au fost mobilizaţi pompierii de la Topoloveni care au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă. Au ars 500 kg de resturi furajere şi acoperişul unei magazii. Cercetările la faţa locului au stabilit că incendiul a fost provocat de op persoană care a folosit intenţionat o sursă de aprindere.

O oră mai târziu, au fost solicitaţi pompierii din Câmpulung să stingă un incendiu izbucnit la o locuinţă din comuna Lereşti. În acest caz focul a izbucnit de la o scânteie provocată de funinginea adunată pe coş.

22 de intervenţii pentru SMURD

În ultimele 24 de ore, au fost pe baricade şi echipajele SMURD Argeş, care au avut nu mai puţin de 22 de intervenţii. Într-un caz, au salvat o copilă de 4 ani din Curtea de Argeş care înghiţise mai multe medicamente găsite prin casă.

În altă situaţie, au fost solicitaţi să pătrundă într-o locuinţă din Câmpulung, după ce vecinii nu l-au mai văzut pe proprietar de mai multă vreme. Din păcate, acesta a fost găsit decedat în casă.

Câteva ore mai târziu, tot la Câmpulung, paramedicii i-au acordat îngrijiri medicale unui tânăr de 26 de ani care prezenta o plagă tăiată la nivelul mâinii stângi, ca urmare a unei agresiuni.

 

Adaugă un Comentariu

*