Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Poliţiştii au reţinut 19 dintre combatanţii războiului din centrul comunei Bascov! VIDEO

ARGEŞ: Poliţiştii au reţinut 19 dintre combatanţii războiului din centrul comunei Bascov! VIDEO 

Sursa foto: captură youtube

19 persoane implicate în scandalul cu bâte, topoare, cuţite şi împuşcături, consumat ieri, în comuna Bascov, din judeţul Argeş, au fost reţinute de poliţişti şi urmează să fie prezentate în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventi vă pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și încăierare. În continuarea cercetărilor, astăzi, oamenii legii au descins la şapte adrese din Bascov şi Piteşti, percheziţiile fiind în desfăşurare la această oră.

Marţi, 26 septembrie 2017, o stradă din centrul comunei Bascov, a fost blocată de membrii a două clanuri de romi, femei şi bărbaţi, care s-au luat la bătaie cu bâte, topoare şi cuţite. La un moment dat, s-au auzit şi împuşcături şi nu este vorba despre forţele de ordine! Încăierarea a fost filmată de un martor ocular. Odată cu apariţia echipajelor de intervenţie, inclusiv mascaţii, atmosfera s-a încins şi mai mult! Patru romi au ajuns la Spitalul Judeţean Argeş, cu diferite răni. Odată cu ei, s-au deplasat la spital peste 40 de susţinători!

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*