Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, martie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Preşedintele Consiliului Judeţean, obligat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să demisioneze

ARGEŞ: Preşedintele Consiliului Judeţean, obligat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să demisioneze 

Foto: argeşul.info

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost declarat in conflict de interese si este obligat sa demisioneze din functie, potrivit sentintei definitive pronuntate astăzi, 11 februarie, de Inalta Curte de Casatie si Justitiei, scrie HOTNEWS.

Constantin Nicolescu a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, întrucât nu ar fi respectat prevederile legale privind conflictul de interese.

Nicolescu este acuzat că a semnat mai multe contracte comerciale, în calitate de presedinte al CJ Argeş, cu societăţi în care deţinea calitatea de acţionar majoritar. ANI a mai reţinut că Nicolescu a dat bani de la Consiliul Judeţean şi către o firmă a soţiei sale.

În total este vorba de 14 contracte în valoare de 1,1 milioane de lei. Constantin Nicolescu a făcut recurs la decizia dată de către ANI şi s-a judecat la Curtea de Apel Târgul Mureş, iar judecătorii i l-au acceptat.

Evident, ANI a făcut recurs la această decizie care s-a judecat astăzi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Adaugă un Comentariu

*