Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEŞ: Primăria Topoloveni foloseşte banii europeni pentru modernizarea străzilor şi valorificarea turistică a bisericilor

ARGEŞ: Primăria Topoloveni foloseşte banii europeni pentru modernizarea străzilor şi valorificarea turistică a bisericilor 

topoloveni 2

Administraţia oraşului Topoloveni, judeţul Argeş, a finalizat cu succes, joi – 11 septembrie 2014, proiectul de reabilitare şi modernizare a străzilor, implementat cu fonduri europene nerambursabile obţinute prin Programul Operaţional Regional. Valoarea totală a cererii de finanţare a depăşit 24 de milioane de lei, iar durata de implementare a fost 40 de luni. În acest interval de timp, au fost reabilitate şi modernizate şapte străzi, cu o lungime totală de 7,8 km, cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de transport.

topoloveni 2

Oraşul Topoloveni este, în prezent, beneficiar a trei contracte cu finanţare nerambursabilă în cadrul programului Regio, ce au o valoare totală de peste 43 de milioane de lei.

Pe lângă proiectul de îmbunătăţire a infrastructurii de transport, Unitatea Administrativ-Teritorială Topoloveni, în parteneriat cu Parohiile Inuri şi Goleştii Badii, a obţinut fonduri pentru consolidarea, restaurarea şi valorificarea turistică a două lăcaşe de cult: Biserica cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” Inuri şi Biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” din Goleştii Badii.

Adaugă un Comentariu

*