Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, aprilie 21, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Primeau droguri din Spania şi le vindeau în Piteşti! Poliţiştii le-au stricat afacerea. VIDEO!

ARGEŞ: Primeau droguri din Spania şi le vindeau în Piteşti! Poliţiştii le-au stricat afacerea. VIDEO! 

droguri arges

Doi bărbaţi din Piteşti, în vârstă de 22 de ani, au fost surprinşi de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT, în timp ce ofereau spre vânzare 15 grame de cannabis. Cei doi au fost reţinuţi, iar din locuinţele acestora au fost ridicate droguri, bani proveniţi din vânzarea acestora, ustensile, reviste şi pliante cu instrucţiuni pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri.

Din cercetări a rezultat faptul că cei doi, împreună cu alţi doi bărbaţi din Piteşti, cu vârste de 38 şi 43 de ani, ar fi primit, în mai multe rânduri, droguri din Spania, pe care ulterior le-ar fi porţionat şi comercializat pe raza municipiului Piteşti.

Au fost efectuate 4 percheziţii la locuinţele bărbaţilor, în urma cărora au fost ridicate droguri de risc, bani proveniţi din vânzarea acestora, ustensile folosite pentru porţionare şi consum, reviste şi pliante cu instrucţiuni pentru cultivarea cannabisului, precum şi răsaduri. De asemenea, a fost identificat şi indisponibilizat un autoturism folosit în activitatea infracţională.

VIDEO

Adaugă un Comentariu

*