Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Bacalaureat cu telefonul în chiloţi! Eleva a fost dată de gol de colegii din sala de examen

ARGEŞ: Bacalaureat cu telefonul în chiloţi! Eleva a fost dată de gol de colegii din sala de examen 

Foto: proarges.ro

O fată a fost eliminată de la prima probă a Bac-ului pe care a susținut-o la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenţiţescu” după ce a fost prinsă cu telefonul ascuns în „zonele intime”. Ea a fost dată în vileag chiar de către colegii din sala de examen. Cu toate că telefoanele se lasă în afara clasei, eleva a încercat să introducă telefonul care o ajuta la copiat în chiloți. Incidentul a fost la Limba şi Literatura Română.

„Am avut două cazuri de candidaţi eliminaţi la prima probă scrisă a Bacalaureatului din acest an. Un candidat de la Colegiul Costin D. Neniţescu – o fată – a fost prinsă încercînd să fraudeze examenul cu telefonul într-o zonă intimă. Colegii din sala de examen au fost cei care au dat profesorilor supraveghetori primele semnale că ar fi ceva în neregulă cu fata”, a spus inspectorul şcolar adjunct Constantin Biriboiu.

Elevii prinşi încercînd să fraudeze examenul sînt eliminaţi şi nu vor putea susţine aces examen de Maturitate după două sesiuni, mai precis în toamna anului viitor

La prima probă, cea la Limba şi Literatura Română, din totalul celor 4.708 înscrişi, au fost 98 absenţi, un elev întîrziat, care a primit subiectul de rezervă, şi doi eliminaţi (unul de la Grupul Şcolar Forestier Curtea de Argeş şi al doilea de la Colegiul Tehnic Costin D. Neniţescu, Piteşti), pentru că au fost prinşi cu telefonul asupra lor, potrivit Proarges.

 

Adaugă un Comentariu

*