Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iulie 7, 2020
Sunteți Aici Home » ÎNVĂŢĂMÂNT » DECIZIE: Şcoli închise şi examene suspendate la facultăţi

DECIZIE: Şcoli închise şi examene suspendate la facultăţi 

zapadă târgovişte 7

UPDATE

S-a luat decizia ca, în toate judeţele ţării aflate sub cod portocaliu şi galben de ninsoare, cursurile să nu fie reluate nici marţi, 28 ianuarie. Practic, şcolile vor fi închise în 26 de judeţe, inclusiv municipiul Bucureşti.

Ministerul Educaţiei a luat hotărârea de a închide luni, 27 ianuarie, toate şcolile din judeţele care s-au aflat sub cod portocaliu şi galben de ninsoare, ca urmare a problemelor cauzate de zăpadă. Astfel, în toate unităţile şcolare din Regiunea Sud-Muntenia nu se  vor relua cursurile luni, 27 ianuarie: Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Prahova. Situaţia este aceeaşi şi în alte judeţe ale ţării, plus municipiul Bucureşti.

La propunerea Ministerului Educaţiei, Universitatea din Piteşti, Univeristatea Valahia din Târgovişte şi Universitatea Bucureşti  au suspendat examenele care erau programate pentru ziua de luni.

 

2 Răspunsuri la DECIZIE: Şcoli închise şi examene suspendate la facultăţi

  1. Student

    HAI CU ROMANO-AMERICANA INCHISAAAA

     
  2. Ana

    IN PITESTI DIRECTOAREA GRADINITEI CASUTA POVESTILOR NR, 4 A CHEMAT PERSONALUL SI COPIII LA GRADINITA .NU A CONSIDERAT CA ESTE NECESAR SA SUSPENDE CURSURILE

     

Adaugă un Comentariu

*