Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 3, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Se circulă cu restricţii pe trei drumuri naţionale! Vezi rutele ocolitoare!

ARGEŞ: Se circulă cu restricţii pe trei drumuri naţionale! Vezi rutele ocolitoare! 

Foto: Ziarul Argeşul

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș informează că, urmare precipitațiilor abundente din ultimele zile, pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepţia celor destinate exclusiv transportului de persoane, din cauza unei alunecări de teren produse în zona Deduleşti.

Rutele ocolitoare pentru traficul greu sunt:
– DN64 Râmnicu Vâlcea – Găneasa, DN65 Găneasa – Slatina -Piteşti;
– DN1 Veştem – Braşov, DN1A Braşov – Ploieşti – Bucureşti.

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, cu toate că circulaţia a fost reluată în zona Vedea, traficul rutier rămâne întrerupt la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, din cauza unui pod avariat în urmă cu două luni, tot de o viitură.

Autovehiculele circulă deviat, pe ruta DN65 Piteşti – Slatina – Găneasa, DN64 Găneasa – Drăgăşani. Există şi rute ocolitoare alcătuite din drumuri judeţene sau comunale, pe care le pot folosi locuitorii din zonă.

De asemenea pe DN 73C – Curtea de Argeș – Piatra – Râmnicu Vâlcea nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, iar pe DJ678A – Curtea de Argeș – Tigveni – Burluși – Poienari nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 11,5 tone.

Totodată, circulația este întreruptă pe DJ 731 – pe teritoriul comunei Nucșoara.

 

Adaugă un Comentariu

*