Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Şi-a omorât soţia după care s-a sinucis, arunându-se în puţul din grădina casei

ARGEŞ: Şi-a omorât soţia după care s-a sinucis, arunându-se în puţul din grădina casei 

Foto: ziarulargesul.ro

Poliţia Câmpulung a fost anunţată că Ionela Iacob, de 30 de ani, a fost descoperită fără viaţă în locuinţa sa din Poienarii de Muscel, satul Jugur. Întrucât femeia care zăcea într-o baltă de sânge avea semne de agresiune la cap, cazul a fost raportat Poliţiei Judeţene. La locul evenimentului s-a deplasat o echipă operativă complexă a Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonată de procurorul criminalist Alexandru Petre de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Din primele date rezultă că femeia a fost omorâtă. Se pare că, pe fondul geloziei, între Ionela şi soţul său, Marius Iacob, de 37 de ani, au avut loc discuţii aprinse, care în scurt timp au degenerat în acte de violenţă.

Potrivit anchetatorilor, orbit de gelozie, bărbatul nu şi-a mai putut controla nervii. A pus mâna pe un par şi şi-a lovit soţia în cap până ce femeia n-a mai dat semne de viaţă. Când şi-a dat seama ce a făcut, probabil de teamă să nu fie tras la răspundere, Marius s-a aruncat în fântâna adâncă de 10 metri din grădina casei, punându-şi capăt zilelor. Pentru scoaterea cadavrului a fost nevoie de intervenţia unei echipe de la Detaşamentul de Pompieri din municipiul de la poalele Muscelului. Aseară, cele două trupuri neînsufleţite au fost transportate la morgă în vederea efectuprii autopsiei.

Sursa: ziarulargesul.ro

Adaugă un Comentariu

*