Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Sinucigaş, salvat de la înec de trei poliţişti care au dat dovadă de prezenţă de spirit

ARGEŞ: Sinucigaş, salvat de la înec de trei poliţişti care au dat dovadă de prezenţă de spirit 

politisti baraj  baiculesti

Trei poliţişti argeşeni vor fi consideraţi, începând de astăzi, eroi pentru o familie din Curtea de Argeş, după ce au reuşit să-l salveze de la înec pe un bărbat de 35 de ani, care şi-a avertizat rudele, printr-un mesaj scris, că se va sinucide. Oamenii au sesizat imediat Poliţia, fiind disperaţi că nu au cum să oprească tragedia.

Acţionând cu operativitate şi profesionalism, comisar de poliţie Dumitru Viorel, inspector principal de poliţie Dina Bogdan, ambii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş – Biroul Investigaţii Criminale şi agent principal de poliţe Amza Adrian, din cadrul Postului de Poliţie Băiculeşti l-au depistat pe bărbatul de 35 ani în zona barajului Valea lui Enache din comuna Băiculeşti. Plutea în stare de inconştienţă pe luciul apei.

Cei 3 poliţişti au dat dovadă de prezenţă de spirit şi au intrat în apă de unde l-au scos pe bărbat la mal şi i-au acordat primul ajutor efectuând manevre de resuscitare. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipiului Curtea de Argeş în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Adaugă un Comentariu

*