Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEȘ: Sistemul de înregistrare audio-video a examenului auto devine funcțional!

ARGEȘ: Sistemul de înregistrare audio-video a examenului auto devine funcțional! 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.ziarulargesul.ro)

Miercuri, 12 iulie 2017, sistemul de înregistrare video și audio a probei practice a examenului de obținere a permisului de conducere va deveni funcțional și în județul Argeș, după ce, la începutul lunii, a fost implementat cu succes în București și Ilfov.

Concret, pe autovehiculele folosite pentru proba practică a permisului auto se vor instala sisteme tehnice de monitorizare fixe şi se orientează paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcţia de deplasare înainte a autovehiculului. Stocarea datelor se realizează astfel încât să permită identificarea exactă a înregistrărilor după numele examinatorului, ziua şi ora examinării. În cazul în care candidatul contestă rezultatul acestei examinări, înregistrările vor fi puse la dispoziţia instanţei competente – informează Instituția Prefectului județului Argeș.

Atenție! Din 17 iulie, ora de începere a probei practice, în municipiul Pitești, va fi 08:30, cu 30 de minute mai devreme decât în prezent!

Programul de înregistrare audio-video va fi instalat etapizat la nivelul tuturor serviciilor publice comunitare regim premise de conducere şi înmatricularea autovehiculelor din ţară.

Adaugă un Comentariu

*