Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Spărgător de maşini, încarcerat! A furat într-o singură lună bunuri de 11.000 de lei

ARGEŞ: Spărgător de maşini, încarcerat! A furat într-o singură lună bunuri de 11.000 de lei 

furt din auto arges

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Piteşti au reţinut un bărbat de 24 de ani, din comuna Călineşti, bănuit de săvârşirea a cinci furturi din autovehicule.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, tânărul în cauză ar fi pătruns în mai multe autovehicule parcate pe teritoriul municipiului Piteşti, de unde ar fi sustras bunuri în valaore de 11.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare, poliţiştii au identificat şi recuperat şase staţii emisie-recepţie, trei aparate Radio CD, două antene pentru staţie emisie-recepţie. De asemenea, poliţiştii au mai identificat două lanterne, două dispozitive handsfree, un telefon mobil şi două încărcătoare auto pentru telefon.

Pe 15 ianuarie 2015, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Piteşti au prins în flagrant alţi doi bărbaţi, de 30 respectiv 27 de ani, ambii din Ştefăneşti, care au pătruns într-un autoturism parcat pe strada Calea Bucureşti, de unde au sustras o geantă ce conţinea documente personale şi suma de 80 lei.

Adaugă un Comentariu

*