Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 30, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEȘ: Tânără de 20 de ani răpită din propria locuință

ARGEȘ: Tânără de 20 de ani răpită din propria locuință 

Foto: ziarulargesul.ro

Potrivit ziarulargesul.ro, un bărbat din Slobozia a sunat la 112 anunţând că în locuinţa vecinei sale, Anişoara C., au pătruns trei bărbaţi care au lovit-o. Recurgând la forţă, aceştia au răpit-o pe nora femeii, Iulia Elena Mincă, de 20 de ani, pe care au urcat-o cu forţa într-o maşină care a demarat şi a dispărut într-o direcţie necunoscută. La locul evenimentului s-au deplasat echipa operativă a Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţei Judeţene şi judiciarişti ai Poliţiei Costeşti. Oamenii legii au constatat că sesizarea se confirmă şi că cei în cauză au plecat din Slobozia la bordul unui autoturism Skoda.

Au picat în năvod

La nivelul poliţiei argeşene s-a declanşat imediat acţiunea numită codificat “Năvodul”, iar pe şoselele de intrare-ieşire din judeţ au fost instituite mai multe filtre rutiere. În scurt timp, autoturismul dat în consemn a fost reperat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş pe raza comunei Drăganu. Poliţiştii au lăsat maşina să treacă, dar şi-au anunţat colegii aflaţi în filtru la ieşirea din localitate şi au pornit în urmărire, pentru a-i încolţi pe suspecţi şi a le tăia orice posibilitate de retragere. Agenţii de circulaţie au făcut semnal de oprire, iar şoferul a tras pe dreapta. Imediat autoturismul a fost înconjurat de mascaţii patrulei de intervenţie rapidă a Poliţiei Piteşti. În maşină se aflau Gheorghe Dorin Herta, de 31 de ani, din Racoviţa-Vâlcea, Alexandru Răzvan Iacob, de 24 de ani, Iulian Mustaţă, de 23 de ani, şi Arkadye Lucian Ojică, de aceeaşi vârstă, ambii din Râmnicu-Vâlcea, toţi de etnie romă, precum şi Iulia Elena Mincă. Toţi cei în cauză au fost conduşi la Poliţia Costeşti pentru audieri.

Relaţie întreruptă de puşcărie

Din verificări rezultă că victima a întreţinut relaţii de concubinaj cu Iulian Mustaţă. Acesta a fost arestat şi condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare pentru tâlhărie şi s-a eliberat anul trecut. În perioada cât bărbatul a fost la închisoare, fata a mai stat la domiciliul acestuia vreun an şi jumătate, după care tatăl său a venit după ea, a luat-o şi a adus-o la Slobozia. Aici Iulia a cunoscut un alt bărbat cu care a intrat în concubinaj, iar din relaţia lor a rezultat un copil, acum în vârstă de patru luni. Cu o săptămână în urmă, noul concubin a plecat la muncă în Germania, iar fata a rămas acasă la socri pentru a creşte copilul.

Răpită de fostul iubit

Cum-necum, Mustaţă a aflat că Iulia locuieşte cu soacra şi s-a decis să o aducă înapoi la Vâlcea. Aşa se face că a venit la Slobozia cu maşina condusă de Herta însoţit de Iacob şi de Ojică. Pe la ora trei a dimineţii de ieri, profitând de faptul că uşa casei nu era încuiată, individul a dat buzna peste fosta iubită în camera unde aceasta dormea împreună cu copilul. I-a pus mâna la gură, a lovit-o, a tras-o de păr şi, fără să ţină cont că era îmbrăcată sumar şi desculţă, a târât-o în curte. Victima a apucat să strige, iar soacra, care a auzit-o, a sărit în ajutorul ei. Ea a fost atacată şi bătută de Ojică şi de Iacob, care se aflau în curte, după care agresorii au dispărut la bordul autoturismului condus de Herta, care aştepta cu motorul pornit în faţa porţii. Femeia a dat fuga la un vecin căruia i-a explicat ce s-a întâmplat, iar acesta a sunat la 112.

Sursa: ziarulargesul.ro

Adaugă un Comentariu

*