Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEȘ: Târgovișteni cercetați pentru tăinuire și mărturie mincinoasă! Au cumpărat cu știință marfă furată!

ARGEȘ: Târgovișteni cercetați pentru tăinuire și mărturie mincinoasă! Au cumpărat cu știință marfă furată! 

catuse k

Polițiștii Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal şi au dispus extinderea urmăririi penale, schimbarea încadrării juridiciare şi punerea în mişcare a acţiunii penale, faţă de B.C., de 55 ani şi B.C., de 26 ani, ambii din municipiul Târgovişte, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire în formă continuată şi mărturie mincinoasă.

”S-a reţinut că bărbaţii, acţionând împreună şi în mod coordonat, au dobândit de la alte persoane aproximativ 22 tone de marfă pentru un preţ derizoriu, ulterior, acţionând în aceeaşi modalitate, au înlesnit valorificarea către un terţ beneficiar a circa 20 tone de marfă, cunoscând că acestea provin din săvârşirea de infracţiuni, cu scopul final de a-şi asigura un beneficiu material comun”, informează IPJ Argeș.

Cei doi târgovișteni au fost reţinuţi pentru 24 ore, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii efectuează cercetări faţă de încă trei persoane aflate în stare de arest preventiv.

Adaugă un Comentariu

*