Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, februarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Tineri, cercetaţi pentru trafic de minore! 17 persoane au fost conduse la DIICOT pentru audieri

ARGEŞ: Tineri, cercetaţi pentru trafic de minore! 17 persoane au fost conduse la DIICOT pentru audieri 

Foto: timpolis.ro

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Argeş şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti au depistat un tânăr 24 de ani, din municipiul Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, bănuit că, împreună cu un altul, de 16 ani, ar fi săvârşit infracţiuni de trafic de minore.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada septembrie – octombrie, cei doi ar fi racolat şi exploatat sexual patru minore, care provin din familii destrămate, cu o situaţie financiară dificilă. Aceştia le-ar fi obligat să practice prostituţia stradală, în zone mărginaşe ale municipiilor Piteşti, Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti sau la diferite hoteluri şi pensiuni. Cei doi sunt bănuiţi că ar fi obţinut, în urma comiterii de infracţiuni, peste 30.000 de lei.

În cauză, 17 persoane au fost conduse la sediul DIICOT – S.T. Piteşti, pentru audieri. Tânărul de 24 de ani a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de minor a fost luată măsura controlului judiciar, ambii fiind cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de trafic de minori.

Adaugă un Comentariu

*