Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti! Acţionau în Bucureşti, Piteşti, Bascov şi Stâlpeni

ARGEŞ: Traficanţi de droguri, reţinuţi de poliţişti! Acţionau în Bucureşti, Piteşti, Bascov şi Stâlpeni 

droguri

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au efectuat, sub coordonarea procurorilor DIICOT, opt percheziţii domiciliare, în municipiile Bucureşti şi Piteşti, precum şi pe teritoriul localităţii Stâlpeni, din judeţul Argeş, la persoane bănuite de trafic de droguri. În continuarea cercetărilor, aseară, oamenii legii au surprins în flagrant un tânăr de 21 de ani, din Bucureşti, care vindea droguri în Capitală.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit droguri, cântare şi alte ustensile folosite la dozarea şi consumul de droguri, diferite sume de bani, provenite, telefoane mobile şi cartele SIM.

Potrivit IPJ Argeş, în perioada ianuarie – iunie 2015, membrii grupării ar fi achiziţionat din Buucreşti diverse cantităţi de droguri pe care ulterior le-ar fi porţionat şi revândut în Piteşti şi pe teritoriul localităţilor Bascov şi Stâlpeni. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Piteşti au fost conduse pentru audieri 26 de persoane. Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Adaugă un Comentariu

*