Știri, Muntenia-Sud, România|luni, aprilie 6, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEŞ: Tudor Pendiuc pleacă la Praga! Vezi ce misiune are de îndeplinit primarul Piteştiului!

ARGEŞ: Tudor Pendiuc pleacă la Praga! Vezi ce misiune are de îndeplinit primarul Piteştiului! 

tudor pendiuc

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, va fi prezent la Praga, în perioada 27 – 28 august 2014, la întâlnirea liderilor locali şi a Forumului pentru Investiţii din China, evenimente organizate de Guvernul României, Ambasada României în Republica Cehia și Asociația Guvernatorilor de Provincii din Republica Populară Chineză.

Întâlnirea are ca scop înființarea Asociației de Administrație a Provinciilor din Republica Populară Chineză și a Regiunilor din Europa Centrală și țările din Europa de Est. Memorandumul fondator va fi semnat în numele Secretariatului pentru Cooperare dintre China și țările Europei Centrale și de Est și Ministerul de Interne al Republicii Cehe.

Tudor Pendiuc participă la acest eveniment în calitate de președinte al Asociației Municipiilor din România, alăturandu-se Memorandumului prin semnarea Scrisorii reciproce de intenție privind aderarea la Asociația Guvernatorilor de Provincii din Republica Populară Chineză și a Regiunilor din Europa Centrală și țările din Europa de Est. Semnarea Scrisorii reprezintă expresia de interes pentru implicarea în înființarea și crearea Asociației.

La întâlnire vor fi prezenți oficiali ai Guvernului României, președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, președintele Asociației Orașelor din România, președintele Asociației Comunelor din România, Primul Ministru al Republicii Cehe, Ministrul de Interne al Republicii Cehe și reprezentanți ai regiunilor din Europa Centrală și țările din Europa de Est și Republica Populară Chineză.

 

Adaugă un Comentariu

*