Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Un autoturism de teren a explodat în mers! Trei bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital

ARGEŞ: Un autoturism de teren a explodat în mers! Trei bărbaţi au ajuns în stare gravă la spital 

Foto: Captură Pro TV

Accident cumplit în comuna Albota, judeţul Argeş! Un autoturism de teren a explodat sâmbătăt, în mers, în momentul în care unul dintre ocupanţi şi-a aprins o ţigară. Cel mai probabil, spun anchetatorii, deflagraţia s-a produs din cauza unor scurgeri de gaz petrol lichefiat de la butelia GPL instalată pe maşină.

Şoferii din trafic au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor medical de urgenţă. Este un miracol că cei trei bărbaţi, în vârstă de 32, 33 şi 50 de ani, care se aflau în autoturism au reuşit să iasă înainte ca acesta să fie înghiţit de flăcări. Maşina a ars în proporţie de 85%.

Echipajele SMURD sosite la faţa locului le-au acordat pasagerilor, care prezentau arsuri de gradul II pe faţă şi pe mâini, ajutor medical de urgenţă, după care i-au transportat la spital. Ulterior, doi dintre răniţi au fost transferaţi la Bucureşti, unul cu ambulanţa, celălalt cu un elicopter SMURD.

Potrivit anchetatorilor, instalaţia GPL era omologată şi înscrisă în actele maşinii. În maşină au fost găsite şi trei arme, întrucât bărbaţii erau vânători legali, iar în momentul producerii exploziei, mergeau spre un fond de vânătoare din judeţ. Erau însoţiţi şi de doi câini, care au scăpat teferi.

Foto: Captură Pro TV

Foto: Captură Pro TV

Adaugă un Comentariu

*