Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 22, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Un poliţist a împuşcat doi oameni şi a incendiat un apartament, după o ceartă cu iubita

ARGEŞ: Un poliţist a împuşcat doi oameni şi a incendiat un apartament, după o ceartă cu iubita 

Sursa foto: Mediafax

Azi-noapte, un ofiţer DIPI a incendiat un apartament din Piteşti, după o ceartă cu iubita, iar, la apariţia echipelor de intervenţie, a tras şapte focuri de armă, rănind o femeie şi un om al legii, potrivit Mediafax. Se pare că poliţistul de la Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a incendiat apartamentul din care plecase iubita sa, ca urmare a scandalului.

La faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie, jandarmi şi pompieri. Bărbatul a luat pistolul personal şi a tras 6-7 focuri de armă înspre locatarii blocului, care ieşiseră speriaţi să vadă ce s-a întâmplat, dar şi către forţele de ordine.

Unul din gloanţe l-a nimerit pe un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti în cap, iar un altul a rănit-o chiar pe proprietara locuinţei incendiate, în picior. Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe agresor, înainte ca acesta să facă şi mai multe victime. Se pare că rănile nu sunt grave şi pun viaţa victimelor în pericol.

Alte articole:

Adaugă un Comentariu

*