Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Un poliţist a împuşcat doi oameni şi a incendiat un apartament, după o ceartă cu iubita

ARGEŞ: Un poliţist a împuşcat doi oameni şi a incendiat un apartament, după o ceartă cu iubita 

Sursa foto: Mediafax

Azi-noapte, un ofiţer DIPI a incendiat un apartament din Piteşti, după o ceartă cu iubita, iar, la apariţia echipelor de intervenţie, a tras şapte focuri de armă, rănind o femeie şi un om al legii, potrivit Mediafax. Se pare că poliţistul de la Direcţia de Informaţii şi Protecţie Internă era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a incendiat apartamentul din care plecase iubita sa, ca urmare a scandalului.

La faţa locului au ajuns echipaje de la poliţie, jandarmi şi pompieri. Bărbatul a luat pistolul personal şi a tras 6-7 focuri de armă înspre locatarii blocului, care ieşiseră speriaţi să vadă ce s-a întâmplat, dar şi către forţele de ordine.

Unul din gloanţe l-a nimerit pe un polişist de la Secţia 1 Poliţie Piteşti în cap, iar un altul a rănit-o chiar pe proprietara locuinţei incendiate, în picior. Un jandarm a reuşit să îl imobilizeze pe agresor, înainte ca acesta să facă şi mai multe victime. Se pare că rănile nu sunt grave şi pun viaţa victimelor în pericol.

Adaugă un Comentariu

*