Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Argeș » ARGEŞ: Un şofer vitezoman a omorât, în Mioveni, doi soţi care se deplasau regulamentar cu maşina

ARGEŞ: Un şofer vitezoman a omorât, în Mioveni, doi soţi care se deplasau regulamentar cu maşina 

Foto: Realitatea TV

Doi soţi din comuna Oarja, în vârstă de 40, respectiv 38 de ani, au murit sâmbătă, 6 decembrie 2014, din cauza inconştienţei unui şofer de 21 de ani, care nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

În Mioveni, într-o curbă uşoară, acesta a pierdut controlul asupra volanului BMW-ului, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Dacia Solenza condus regulamentar de bărbatul din Oarja. Din accident a rezultat şi rănirea gravă a fiicei de 13 ani a celor doi soţi decedaţi în acest eveniment rutier. Copila a fost transportată la spital. Noroc că în maşină nu se afla şi fatele mai mic!

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului şi pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani – proprietar al maşinii, au fost şi ei răniţi.

Se pare că şoferul de 21 de ani a mai avut în trecut permisul suspendat pentru trei luni, după ce ar fi participat în Piteşti la o cursă ilegală de maşini, în urma căreia un tânăr a murit.

Localnicii din Mioveni se tem că vinovatul va scăpa uşor şi după accidentul de sâmbătă, soldat cu moartea a două persoane, întrucât ar fi fiu de procuror.

Răspuns la ARGEŞ: Un şofer vitezoman a omorât, în Mioveni, doi soţi care se deplasau regulamentar cu maşina

  1. constantin

    CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT REPATRIERE SI INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

     

Adaugă un Comentariu

*