Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 16, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Un tren a rămas înzăpezit în comuna Ungheni

ARGEŞ: Un tren a rămas înzăpezit în comuna Ungheni 

tren inzapezit k

În tren se aflau 20 de călători. La faţa locului au intervenit pompierii militari şi jandarmii, sprijiniţi de voluntarii de la serviciul local pentru situaţii de urgenţă.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat că mai multe trenuri de călători au fost anulate, iar pe unele secţii de circulaţie au fost introduse limitări de viteză.

Potrivit CFR Călători, în jumătatea de sud a ţării, din cauza ninsorii viscolite şi a rafalelor puternice de vânt, trenurile sunt tractate cu locomotive Diesel şi circulă cu limitare de viteză.

Din cauza ninsorii viscolite se circulă în continuare cu limitare de viteză de 50km/h pe tronsoanele Bucureşti – Ploieşti, Bucureşti – Feteşti şi Făurei – Ţăndărei, între staţiile Dudeşti – Spicu, iar pe secţiile CF Bucureşti Băneasa – Lehliu – Feteşti, Brăila – Făurei – Urziceni, Ploieşti – Adjud şi Ploieşti Sud – Urziceni – Ciulniţa – Călăraşi tractarea trenurilor este posibilă doar cu locomotive Diesel sau Electrice.

Linia CF Ploieşti – Urziceni este închisă pe parcursul acestei nopţi, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă care depăşesc 1 m.

Adaugă un Comentariu

*