Știri, Muntenia-Sud, România|joi, ianuarie 23, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » ARGEŞ: Viceprimarul de la Bradu, condamnat pentru conflict de interese, trebuie să fie înlocuit!

ARGEŞ: Viceprimarul de la Bradu, condamnat pentru conflict de interese, trebuie să fie înlocuit! 

Sursa foto: www.jurnaluldearges.ro

Consiliul Local al comunei Bradu, din judeţul Argeş, este obligat să înceteze mandatul viceprimarului Florin Frăţică, după ce acesta a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, chiar dacă s-a dispus suspendarea condiţionată a pedepsei cu perioadă de încercare de 3 ani.

„Instanta supremă a stabilit că suspendarea conditionată a executării pedepsei cu închisoarea este doar o măsură de individualizare a pedepsei, care nu schimbă caracterul privativ al pedepsei închisorii. Prin urmare, chiar dacă pedeapsa nu se execută în regim penitenciar, ci este aplicată suspendarea condiţionată, devine aplicabilă sancţiunea prevăzută în Statulul aleşilor locali, respectiv pierderea mandatului alesului local prin încetarea de drept a acestuia înainte de termen”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş.

Adaugă un Comentariu

*