Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ARGEŞ: Viiturile le-au stricat oamenilor sărbătorile de Paşte

ARGEŞ: Viiturile le-au stricat oamenilor sărbătorile de Paşte 

Foto: media.realitatea.ro

Ploile din ultimele ore au creat mari probleme şi locuitorilor din judeţul Argeş. Pentru înlăturarea efectelor produse de precipitaţiile căzute în perioada 18 – 20 aprilie, au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş, cu motopompe şi mijloace de primă intervenţie, precum şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă de la comune, cu tehnica din dotare, după cum urmează:

– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în
comuna Oarja, sat Ceauşeşti, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din curtea aparţinând lui N. F. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 100 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în comuna Căldăraru, DJ.679A, cu barca pneumatică, pentru degajarea a două persoane aflate într-o stupină, surprinse pe un câmp, de viitura produsă în urma precipitaţiilor căzute.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bradu, sat Geamăna, pentru decolmatarea unui tub de trecere a apei. S-a intervenit cu mijloace de primă intervenţie.
– un echipaj cu o autospecială de la Garda nr.2 de Intervenţie Topoloveni a intervenit în comuna Călineşti, sat Râncaciov, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din beciul aparţinând lui M.M.
– un echipaj cu o autospecială de la Secţia de Pompieri Costeşti – Punctul de Lucru Stolnici a intervenit în comuna Stolnici, sat Fâlfani, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din magazia aparţinând lui Ş.F. şi bucătăria aparţinând lui I.I.. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 40 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Garda nr.2 de Intervenţie Vedea a intervenit în comuna Vedea, sat Vedea, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din magazia aparţinând M.M., din curtea şi locuinţa aparţinând lui V.N., din adăpostul pentru animale aparţinând lui P.I, din pivniţa aparţinând lui B.C. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 363 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în comuna Bascov, sat Glâmbocu, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil şi pe liniile de medie tensiune.
– un echipaj cu o autospecială de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în oraşul Costeşti, strada Zorile, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din beciul aparţinând lui S.V. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 7 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bradu, strada Livezilor, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din curtea aparţinând A.C. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 700 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Secţia de Pompieri Costeşti a intervenit în oraşul Costeşti, strada Zorile, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din magazia ŞI curtea aparţinând lui B.M.C u ajutorul motopompei s.au evacuat aproximativ 294 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Ştefan Chicos, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din curtea şi beciul aparţinând lui G.I. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 15 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Hârseşti, pentru decolmatarea şanţurilor de trecere a apei. S-a intervenit cu mijloace de primă intervenţie.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în municipiul Curtea de Argeş, strada Râmnicu Vâlcea, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din beciul aparţinând lui P.I. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 30 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Garda nr. 2 de Intervenţie Topoloveni a intervenit în comuna Călineşti, sat Călineşti, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din curtea şi locuinţa P.N.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada Craiovei, pentru degajarea unui copac căzut pe o alee, blocând accesul trecătorilor.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş a intervenit în comuna Albeşti de Argeş, sat Dumireşti, pentru degajarea unui autoturism aparţinând lui C.C., rămas blocat în mijlocul unei văi, în timp ce încerca să o traverseze.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Piteşti a intervenit în municipiul Piteşti, strada General Magheru, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din beciul şi curtea aparţinând lui F.P. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 30 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Bradu a intervenit în comuna Bârla, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din curtea şi o parte din locuinţa aparţinând N.M. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 150 mc de apă.
– un echipaj cu o autospecială de la Detaşamentul de Pompieri Mioveni a intervenit în comuna Hârseşti, sat Hârseşti, pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, din bucătăria şi baia aparţinând lui C.E. Cu ajutorul motopompei s-au evacuat aproximativ 30 mc de apă.

Adaugă un Comentariu

*