Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 16, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » Arhiepiscopia Târgoviștei este alături de oamenii aflați în suferință

Arhiepiscopia Târgoviștei este alături de oamenii aflați în suferință 

arhiepiscopie actiune dizabilitati

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Spitalul Judeţean Dâmboviţa, Secţia de Psihiatrie, a avut loc o acţiune social-filantropică, în cadrul Anului omagial al Tainei Sf. Maslu şi al îngrijirii bolnavilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi, ce a presupus oferirea de alimente în valoare de 3.000 lei, pentru bolnavii din această secţie.

În cadrul acestei manifestări s-a dat citire mesajului pe care Înaltpreasfinţia Sa l-a adresat cu această ocazie, în care s-a evidenţiat că grija faţă de de cei aflaţi în nevoi şi suferinţă, ori sub povara unor boli sufleteşti sau trupeşti, reprezintă o preocupare permanentă a Bisericii noastre, care, prin variate şi multiple programe social-filantropice şi caritative doreşte să împărtăşească sensul adevărat al vieţii, dar şi iubire şi milostivire, grijă şi atenţie, după modelul Mântuitorului Hristos, tuturor celor greu încercaţi de diferite suferinţe sufleteşti şi trupeşti

Amintim şi faptul că joi, 30 noiembrie 2012, Protoieria Târgovişte Nord a organizat o acţiune social-filantropică, prin intermediul Biroului său de Asistenţă Socială, la Centrul de Servicii Comunitare “Sf. Ap. Andrei”, din localitatea Gura Ocniţei, cu ocazia sărbătoririi ocrotitorului spiritual al acestei instituţii, prilej cu care au fost dăruite alimente şi fructe pentru beneficiarii Centrului.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Adaugă un Comentariu

*