Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » ARUNCĂRI: Patru medalii de aur pentru sportivii de la CSȘ Târgoviște la Campionatul Naţional

ARUNCĂRI: Patru medalii de aur pentru sportivii de la CSȘ Târgoviște la Campionatul Naţional 

aruncari css targoviste

Cei mai mici sportivi de la CSȘ Târgoviște au impresionat total în finalele Campionatului Național de aruncări lungi. Mai mulți elevi antrenați de Cornel Pătrășcan au reușit să obțină rezultate notabile în cadrul concursului desfășurat la Onești, la sfârșitul săptămânii trecute.

Prima medalie de aur pentru clubul târgoviștean a fost câștigată de Ionuț Nicolae, la suliță, în cadrul întrecerii destinate juniorilor 3. Acesta a terminat concursul pe primul loc, după ce a avut o aruncare de aproape 57 de metri. Al doilea aur a fost bifat de Ștefania Nicolae, la copii I, la aruncarea discului. La copii II, două medalii de aur a cucerit Beatrice Constantin, în probele de disc și suliță.

Aproape de o medalie de aur s-a aflat și Loredana Constantin (copii I), la suliță, dar, după ultima aruncare, aceasta s-a mulțumit cu argint. De două ori argint a luat și Beatrice Antofie, la copii II, în probele de disc și suliță.

Cele șapte medalii adjudecate l-au mulțumit din plin pe antrenorul Cornel Pătrășcan. Acesta se aștepta ca elevii săi să obțină atâtea locuri pe podium, chiar dacă organizarea concursului a lăsat mult de dorit.

“Mă bucură performanțele reușite de copii. În mare, mă așteptam la asemenea rezultate. Am muncit cu ei foarte mult în ultimul an și trebuiau să apară roadele. Mă așteptam și mai mult de la ei. Am pierdut o medalie de aur cu Loredana Constantin la suliță. Ea a ratat-o după ultima aruncare. Obiectivele le stabilisem înainte de concurs și aproape în totalitate au fost realizate. Ce nu mi-a plăcut la concurs a fost slaba organizare a acestuia. Copiii au trebuit să înghețe de frig, după ce condițiile meteorologice au fost cum au fost”, ne-a declarat Cornel Pătrășcan.

Pe de altă parte, la copii I, Bianca Cioacătă a terminat pe 6 la disc, iar Adelina Jeculescu pe 7 la suliță.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*