Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » FIX LA ŢINTĂ » Asaltul… purtătorilor de eşarfe tricolore!

Asaltul… purtătorilor de eşarfe tricolore! 

Sursa foto: Libertatea

Aproximativ 500 de primari din România au participat, la Bucureşti, la Adunarea Generală a Asociaţiei Comunelor din România. Astăzi, edilii s-au întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, vicepremierul Sevil Shhaideh şi cu preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu.

Primarii care au decis să lipsească din localitatea pe care o păstoresc pe toată perioada în care se desfăşoară lucrările Asociaţiei, respectiv 19-22 februarie, au avut termen, până pe 6 februarie, să se înscrie pentru cazare şi masă la Rin Grand Hotel. Ieftin ca braga! Camera single – 2.550 lei, camera dublă – 2.100 lei/persoană sau 3.650 de lei, dacă aveau şi însoţitor. Dacă nu voiau şi cazare, edilii trebuiau să plătească pentru marea adunare a comunelor din România câte 1.500 de lei, reprezentând servicii de conferinţă, prânz şi cina festivă.

Sala din Palatul Parlamentului, unde se ţin lucrările ACOR, a fost astăzi tot un tricolor. Primarii şi-au folosit eşarfele tricolore, deşi întâlnirea la care participau era una de lucru, chiar dacă cea cu numărul 20, cu caracter jubiliar! Gestul edililor a fost catalogat drept aroganţă maximă. Şi ne mai mirăm de ce sunt oamenii indignaţi şi ies în stradă, protestând vehement împotriva celor care ne conduc? Uite, pentru excese de genul acesta! Suntem cei mai tari în şedinţe şi adunări care nu duc la nimic bun!

Adaugă un Comentariu

*