Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iulie 8, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » Aseară, s-a aprins bradul de Crăciun

Aseară, s-a aprins bradul de Crăciun 

Chiar dacă nu avem încă zăpadă, copiii, tinerii şi adulţii se pot bucura totuşi de farmecul sărbătorilor de iarnă lângă bradul împodobit în centrul municipiului Târgovişte. Aseară, 16 decembrie, primarul Gabriel Boriga, ajutat de câţiva copilaşi care se aflau în Piaţa Tricolorului, a pornit luminile multicolore din pomul de Crăciun.

Aranjamentul instalaţiei, scoaterea în evidenţă a ornamentelor a căzut în sarcina artistului plastic Mihai Şerbănescu. S-a lucrat câte 10 ore pe zi, în ultima săptămână, pentru ca noi, târgoviştenii să simţim în această perioadă nu tocmai plăcută pentru ţară, ţinând cont de criza economică, culoarea sărbătorilor de iarnă.

„Probabil că nu s-a mai întâlnit în ultimii ani un brad de o asemenea frumuseţe. Atrag atenţia târgoviştenilor să se uite la verticalitatea bradului, până la urmă pentru acest motiv îl împodobim. Bucuraţi-vă de acest sfârşit de an”, ne-a îndemnat pictorul Mihai Şerbănescu.

La rândul său, primarul Gabriel Boriga ne-a mărturisit că administraţia a încercat să creeze o atmosferă feerică de sărbători. „Am dorit ca municipiul Târgovişte să nu fie doar un alt municipiu din România în ceea ce priveşte organizarea sărbătorilor de iarnă, ci să fie în rândul emancipării europene. Le urez târgoviştenilor să aibă parte de zile liniştite, cu pace, înţelegere, mulţumire şi tot ceea ce-şi doresc de la bunul Dumnezeu”.

Ion Obăgilă

Adaugă un Comentariu

*