Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » OPINII » Aşteptăm alte demisii din PNL Dâmboviţa

Aşteptăm alte demisii din PNL Dâmboviţa 

ion obagilaGestul făcut de Dumitru Miculescu de a-şi da demisia din frunte PNL Dâmboviţa este unul de apreciat, arată că omul de afaceri intrat în vârtejul politic, dacă nu şi-a atins pe moment obiectivele propuse, a decis să se retragă din grupul din care a făcut parte. Din păcate, în Dâmboviţa, asemenea exemple nu prea mai există, aşa-zişii politicieni au preferat să pedaleze în continuare pe bicicletele lor firave, în loc să-şi asume responsabilitatea demisiei, atunci când situaţia o impunea.

Dumitru Miculescu este primul politician dâmboviţean care îşi asumă o situaţie de criză, un eşec. Pe când vine rândul celorlalţi? În PNL mai este Iulian Vladu, şefi de campanie etc. De ce aceşti oameni preferă să bage capul sub carapace, să dea dovadă de laşitate, neprocedând ca Miculescu? Fie că ne place sau nu, campania electorală dusă de Miculescu în judeţul Dâmboviţa a fost una de forţă, un marş al schimbării, dar nu a fost să fie. Nu ai cum să faci treabă când la o căruţă trag caii în direcţii diferite.

În PNL Dâmboviţa, stilul de forţă al lui Miculescu nu a fost agreat de cei înrădăcinaţi acolo şi obişnuiţi să se deplaseze alene şi să se aplece precum trestile, după cum bate vântul. Aşteptăm şi alte demisii, alte retrageri din PNL Dâmboviţa. Dacă nu se întâmplă, ce dovadă mai mare vrem despre trădare şi demagogie?

Dumitru Miculescu, orice s-ar spune, a fost o spaimă teribilă pentru PSD. Adrian Ţuţuianu totdeauna a băgat în seamă doar adversarii adevăraţi. Miculescu a fost unul dintre ei. Din nefericire, PNL-ul s-a adaptat greu sau aproape deloc ritmului impus de Miculescu.

Cu siguranţă, fostul copreşedinte PNL nu va sta mult pe bară, este clar că pregăteşte altceva. Miculescu nu este genul de om care să renunţe la ideile sale. Cum s-ar zice, a pierdut o luptă dar nu şi războiul. PSD-ul are nevoie de o opoziţie puternică pentru a nu aluneca pe panta unei dictaturi locale. Cine o poate face?

Ion Obăgilă

Răspuns la Aşteptăm alte demisii din PNL Dâmboviţa

  1. Andreea

    Miculescu nu a stat nici 5 luni la PNL. Mai terminati cu prostiile. Nu e dorit acolo si tot ce a facut pentru PNL a facut ca a vrut si el sa fie cineva si are impresia ca daca ajungea in fruntea judetului chiar devenea cineva. In loc sa bage sute de mii de euro intr-un cacat de campanie si sa finanteze PNL-ul la nivel central putea sa ajute oamenii. In loc sa se duca sa zica „De ce sa se duca oamenii sa munceasca in strainatate? Ca nu vrea Tutuianu?”, mai bine tacea din gura ca isi castiga banii de pe urma comisionelor impuse celor care muncesc in strainatate. Despre ce vorbim? Chiar a inceput sa ma enerveze aceasta campanie de slavire a unui om pe care il prezentati ca ceva ce nu este.

     

Adaugă un Comentariu

*