Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SOCIAL » ASTROLOGIE: Cum ne influențează horoscopul zilnic viața?

ASTROLOGIE: Cum ne influențează horoscopul zilnic viața? 

horoscop zilnic

Indiferent dacă ne vine să credem sau nu, consultarea horoscopului zilnic face parte din rutina unui număr extrem de mare de oameni. Practic, rubrica de horoscop este printre cele mai căutate rubrici ale publicațiilor, în special la orele dimineții, când oamenii se pregătesc să înceapă o nouă zi. Iar studiile arată că fiecare dintre noi se lasă influențat de rândurile pe care le citește în horoscopul zilei, astfel că, deși probabil că în mod inconștient, aceștia își modifică multe dintre stări în funcție de previziunile astrelor.

Horoscopul zilnic ne indică, într-un mod foarte general, care sunt predicțiile zilei pentru fiecare zodie în parte, și, deși nu putem lua ad litteram aceste predicții, de multe ori ne lăsăm ghidați înspre ce mintea noastră crede că ar trebui să se întâmple după ce a citit zodiacul.

Așadar, chiar dacă aceste previziuni sunt, de fapt, doar niște chestiuni generale, facilitate de anumite aspecte date de relația pe care luna o are, în ziua respectivă, cu celelalte planete, oamenii tind să își lase ziua condusă de horoscop.

Astfel, s-a demonstrat cum foarte mulți chiar acceptă mult mai ușor lucrurile ușor nefaste, ca să spunem așa, care li se întâmplă, dacă acestea le-au fost prevestite de zodiacul din ziua respectivă. Probabil că este vorba de un fel de resemnare – citesc dimineața horoscopul și astrele prezic apariția unui ghinion, așadar se pregătesc psihic pentru întâlnirea lui și îl acceptă, liniștindu-se cu gândul că știau că va urma. Probabil, foarte multe persoane chiar din această cauză atrag ghinioanele.

Pe de altă parte, însă, tot studiile mai arată că doar în cazul în care predicțiile horoscopului zilnic indică, de exemplu, un pericol de accidente, pierderi mai mari de bani sau alte probleme mai serioase, oamenii acceptă mai greu ceea ce le prezic astrele și au mai multă grijă la ce se petrece în jurul lor.

Cum să înțelegem mai bine previziunile astrelor?

Așadar, horoscopul zilnic are o mare influență asupra vieții noastre de zi cu zi, chiar și așa generalist cum este. Cum putem, însă, să ne folosim de astre pentru a obține câteva predicții mai exacte, care să aibă o legătură mai strânsă cu noi și, implicit, o rată de aplicabilitate mai mare? Indiferent că vrem să aflăm ce ne este rezervat în dragoste, carieră, bani sau sănătate, răspunsul este același: astrograma personalizată.

Astrograma personalizată reprezintă o foarte bună șansă de a te cunoaște mai bine și de a-ți afla limitele atât în ceea ce privește ascensiunea, cât și referitor la eventuale blocaje. Aceasta se întocmește de către astrologi și îți poate oferi mult mai multe detalii despre aptitudinile și predispozițiile pe care le ai, ba chiar îți poate indica cu o mai mare precizie decât horoscopul zilnic care sunt perioadele favorabile sau, dimpotrivă, perioadele în care s-ar putea să întâmpini situații riscante.

De aceea, astrograma personalizată te poate ajuta să îți crești șansele de a face un nou pas în relația de cuplu, de a obține avantaje financiare ori avansări în carieră.

Mai apoi, după înțelegerea propriei astrograme, vom putea interpreta mai corect horoscopul zilnic și vom putea folosi predicțiile astrelor cu adevărat în favoarea noastră!

Adaugă un Comentariu

*