Știri, Muntenia-Sud, România|luni, octombrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Prahova » ATELIERE: Fă ocolul pământului prin bucătărie la Ploieşti Shopping City!

ATELIERE: Fă ocolul pământului prin bucătărie la Ploieşti Shopping City! 

bucatarie ploiesti shopping

Ploiești Shopping City dă startul, în acest week-end, unei serii de demonstraţii şi ateliere culinare tematice gratuite, dedicate părinţilor şi copiilor. Seminariile se vor desfășura în fiecare sâmbătă și duminică, în perioada 22 iulie – 13 august 2017, între 12:00 – 15:00, în zona scărilor rulante. În perioada 22 – 23 iulie 2017, cei mici și cei mari vor avea ocazia de a explora împreună exotica bucătărie marocană sub îndrumarea Jamila Cuisine, unul dintre cele mai cunoscuți bloggeri culinari, care a început să gătească din pasiunea pentru arta gastronomică marocană. Felurile de mâncare sunt realizate pas cu pas pentru ca orice privitor să poată găti cu succes un sortiment din această exotică bucătărie.

În cadrul acestui atelier, părinții și prichindeii vor avea ocazia să își exerseze talentul și să vadă cum se pregătesc fursecurile marocane cu migdale sau rulourile marocane cu carne de pui alături de un chef de renume. Toate ustensilele și ingredientele necesare pentru ca experiența lor să fie pe cât de educativă, pe atât de gustoasă vor fi asigurate de centrul comercial.

„Ocolul pământului prin bucătărie” va continua până pe 13 august 2017 cu popasuri gastronomice în alte colțuri ale lumii, după cum urmează:
• Pe 29 și 30 iulie cei pasionați de gătit vor descoperi bucătăria mediteraneană alături de Pacha Man.
• În weekend-ul 5-6 august vor fi dezvăluite secretele gastronomiei asiatice
• Pe 12 și 13 august participanții mici și mari vor învăța să gătească franțuzește.

Înscrierea la fiecare atelier se face, în mod gratuit, prin postarea unui comentariu la articolul de pe următorul link: http://bit.ly/OcolulPamantuluiInBucatarieLaPloiestiShoppingCity. Comentariul trebuie să includă numele complet al părintelui și al copilului și atelierul culinar la care dorește să participe.

Adaugă un Comentariu

*